Електронні системи голосування Чернігівській міській раді пропонують три компанії

Електронні системи голосування Чернігівській міській раді пропонують три компанії

17.05.13 14:09 0 1184
Відкриття конкурсних пропозицій щодо закупівлі електронної системи голосування в Чернігівській міській раді відбулося 16 травня на засіданні комітету з конкурсних торгів.

Як повідомила секретар комітету Олена Селюк, надійшло три пропозиції – від ТОВ «ЮНІ-С» (м. Бровари), ПрАТ «Інком» (м. Київ) та від ПП «Кобі» (м. Київ). У присутності кількох зацікавлених депутатів були відкриті пакети документів та перевірено відповідність фактичної пропозицій учасника вимогам документації конкурсних торгів. За вартістю обладнання найдорожча пропозиція – у фірми «ЮНІ-С», а найдешевша – у товариства «Інком».

За словами голови комітету, заступника міського голови – керуючого справами виконкому Станіслава Віхрова, кожен пакет документів ще потребує ретельного вивчення. «Відповідно до законодавства ми як замовники маємо 20 робочих днів для розгляду та оцінки пропозицій конкурсних торгів. Після перевірки зможемо з’ясувати, скільки учасників може бути допущено до оцінювання, й тільки тоді будемо приймати зважене рішення», - сказав він.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Індекс обсягу ...

КОМЕНТАРІ