Івано-Франківщина: фестиваль «Повір у себе» у Верховинському районі

Івано-Франківщина: фестиваль «Повір у себе» у Верховинському районі

17.05.13 11:34 0 1191
15 травня у Верховинському районі пройшов районний фестиваль для дітей та молоді з обмеженими функціональними можливостями «Повір у себе», який організовував районний центр соціальних служб для сім'ї дітей та молоді. У фестивалі взяли участь 26 дітей та 20 матерів. Кожен учасник – це справжній герой сьогодення, це творча особистість. Усі роботи, заявлені на конкурс, наповнені дитячою любов'ю, багаті творчою видумкою та унікальні своєю оригінальністю.

Відкрила фестиваль директор районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ольга Соломійчук. Вона провела екскурс в минуле, згадавши талановитих учасників минулих років та побажала творчої наснаги учасникам цьогорічного фестивалю, а матерів привітала з «Днем Матері» вітальними листівками.

Доброю традицією фестивалю є привітання від представників влади. Цього року на наше свято завітав керівник апарату районної державної адміністрації Василь Бровчук. Серед запрошених гостей був настоятель Криворівнянської церковної громади Іван Рибарук, який привітав учасників фестивалю та благословив на добру працю.

Упродовж всього свята діяла виставка найкращих робіт учасників – лауреатів у жанрах образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва, щохарактеризують неповторний колорит нашого краю. Кожен твір дитини – це спроба відтворити той світ, в якому вона живе за допомогою полотна, акварелі, дерева чи ниток. Це маленький шедевр, який дає силу дітям та молоді з функціональними обмеженнями для майбутніх життєвих перемог та вдосконалень своєї майстерності. Окрім цього, у виконанні учасників лунали пісні та вірші. Всі учасники фестивалю отримали грамоти та призи від районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та подарунки від спонсорів та меценатів свята, селищного та сільських голів ,фахівців із соціальної роботи РЦСССДМ.

Кожен учасник окрім цінних призів та подарунків отримав гарний настрій та посмішку, яку їм дарували учасники концертної програми. Виступи багатьох талантів різних творчих напрямків викликали шквал емоцій, сльози радості та сміху у всіх присутніх. Продовжилось свято за святковим обідом в приміщенні РЦСССДМ, де діти і матері отримали гостинці та гарний настрій.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині місцеві ...
Наступна новина: На Житомирщині вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ