Івано-Франківський художник Сергій Григорян презентував першу персональну виставку, присвячену рідному місту

Івано-Франківський художник Сергій Григорян презентував першу персональну виставку, присвячену рідному місту

17.05.13 12:59 0 1338
Художник Сергій Григорян відкрив свою першу персональну виставку в Музеї мистецтв Прикарпаття. До експозиції «Станіславський синдром» увійшли понад 30 робіт, більшу половину з яких автор написав за останні 1,5 місяці.

«Це моя перша персональна і дуже свіжа виставка. Більшу половину робіт я написав за останні 1,5 місяці. Натхнення черпаю, споглядаючи та відчуваючи рідний Івано-Франківськ. Звідси і назва – «Станіславський синдром», - розповідає Сергій Григорян і додає, що у ставленні до свого міста усі ми – агресори, бо псуємо його, але не перестаємо любити місто.

Художник зізнається, працює в усіх техніках. Кожна, каже, унікальна та неповторна. Живопис занурює його у світ кольору, скульптура зачаровує красою форми та пластики, а графіка допомагає розкрити складну тематику творчості. Серед улюблених тем – міфологія, фентезі, етнічні поеми та легенди. Його картини наповнені батальними сценами, глибиною філософських роздумів та незвичними формами.

Попри це тема рідного Івано-Франківська не залишає митця. Він так закоханий в своє місто, що планує наступну виставку, аби показати його багатогранність, нові аспекти та неосяжну красу.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)

КОМЕНТАРІ