На Львівщині підготовку до оздоровлення та відпочинку дітей у 2013 році обговорили на загальнодержавному рівні

На Львівщині підготовку до оздоровлення та відпочинку дітей у 2013 році обговорили на загальнодержавному рівні

17.05.13 10:25 0 1234
16 травня  Віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко провів селекторну відеоконференцію щодо стану підготовки до оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2013 року за участі представників керівництва областей та міст Київ і Севастополь.

Учасники  наради обговорили планові показники та стан  матеріальної забезпеченості областей до оздоровчої кампанії 2013 року. Зокрема, розглянули стан  готовності оздоровчих та відпочинкових закладів до прийому дітей, санітарну та епідеміологічну ситуацію, відповідність всіх протипожежних норм та наявність всієї необхідної дозвільної документації.

Також кожна з областей України прозвітувала про ситуацію із збереження та розвитку мережі оздоровчих закладів у своєму регіоні, про планову кількість дітей та стан фінансового забезпечення оздоровлення та відпочинку влітку 2013 року.

Костянтин Грищенко наголосив на відповідальному ставленні посадових осіб за підготовку до оздоровчого сезону 2013 року та нагадав про адміністративну звітність.

«За результатами наради буде проведений додатковий моніторинг заходів, яких повинні вжити керівники регіонів та органи державної влади на місцях щодо покращення ситуації із підготовки до оздоровчої кампанії. Нам потрібні конкретні рішення та шляхи вирішення проблем, щоб ми змогли якомога більше дітей охопити відпочинковими та оздоровчими послугами», – сказав К.Грищенко.

Результати підготовки до оздоровлення та відпочинку дітей влітку 2013 року в Львівській області озвучив перший заступник голови облдержадміністрації Богдан Матолич.

«Всі роботи із підготовки та комплексної перевірки оздоровчих закладів перебувають в стадії завершення», – прозвітував Б.Матолич.

У підсумку Віце-прем’єр-міністр дав доручення завершити всі роботи із підготовки та інспектування оздоровчих закладів до початку сезону, який стартує 1 червня, подати профільному Міністерству реальну статистику і поставити ситуацію на особистий контроль голів обласних державних адміністрацій.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Галина Чорна: ...

КОМЕНТАРІ