Віктор Шемчук затвердив план заходів для організації роботи зі складання та затвердження місцевих бюджетів Львівщини на 2014 рік

Віктор Шемчук затвердив план заходів для організації роботи зі складання та затвердження місцевих бюджетів Львівщини на 2014 рік

17.05.13 15:27 0 861
Голова Львівської ОДА Віктор Шемчук 14 травня  підписав Розпорядження № 235/0/5-13, згідно з яким затверджено План заходів для організації роботи зі складання та затвердження місцевих бюджетів Львівщини на 2014 рік.

За інформацією департаменту фінансів облдержадміністрації, формування місцевих бюджетів здійснюватиметься з широким залученням усіх учасників бюджетного процесу.

Зокрема, станом на надано Міністерству фінансів України  інформацію щодо визначення на 2014 рік обґрунтованих показників надходження доходів до державного та місцевих бюджетів, а також конкретних пропозицій щодо формування розрахункових показників для визначення міжбюджетних трансфертів з метою збільшення бюджетної забезпеченості області.

Проводиться робота, направлена на вдосконалення формул і методики визначення доходів та видатків. Намічено довести до Мінфіну, Кабміну, галузевих міністерств, депутатів Верховної Ради України від Львівщини особливості формування дохідної та видаткової частин бюджетів міст і районів області, пропозиції щодо вирішення основних проблем соціального та економічного характеру, в тому числі тих, які фінансуються за кошти державного бюджету.

З метою забезпечення фінансовими ресурсами бюджетної сфери та підвищення результативності бюджетування планується здійснити, в порядку підготовки до складання та затвердження місцевих бюджетів, заходи щодо зміцнення доходної бази, удосконалення мережі та штатів установ, перегляду програм і концентрації бюджетних ресурсів на основних напрямках соціально-економічного розвитку області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині в ...
Наступна новина: На Хмельниччині зелене ...

КОМЕНТАРІ