Ігор Зварич: Різні підходи до регіональних стратегій повинні віднайти суб’єкт реалізації прийнятих рішень і якісно адаптувати зарубіжний досвід

Ігор Зварич: Різні підходи до регіональних стратегій повинні віднайти суб’єкт реалізації прийнятих рішень і якісно адаптувати зарубіжний досвід

17.05.13 15:54 0 1187
Заступник голови облдержадміністрації Ігор Зварич взяв участь і виступив з доповіддю «Ідентифікація проблем реалізації регіональних стратегій розвитку: шляхи і досвід їх вирішення» на IV Всеукраїнській науково-практичній конференції «Теорія і практика стратегічного управління розвитком галузевих і регіональних суспільних систем», яка відбувається (15-17 травня) в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу.

На конференцію прибули науковці і практики із 17 вузів України, заступники голів РДА і міських голів з економічних питань Прикарпаття, студенти.

Під час конференції презентовано наукові розробки в галузі управління економічними системами, стратегічного планування розвитку адміністративно-територіальних одиниць, організації бізнес-діяльності на основі інноваційних структур, енергетичного аудиту, екологічної оцінки промислових об’єктів та об’єктів соціальної сфери тощо.

Всього є 132 учасники конференції, які виголосять 102 доповіді.

Привітали учасників також співголова конференції, ректор Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу Євстахій Крижанівський, директор департаменту економіки облдержадміністрації Володимир Попович. Модератором конференції є директор Інституту економіки та управління в нафтогазовому комплексі ІФНТУНГ, професор Ліліана Гораль.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ