На Тернопільщині за квітень – 16 порушень у сфері торгівлі алкоголем й тютюном

На Тернопільщині за квітень – 16 порушень у сфері торгівлі алкоголем й тютюном

18.05.13 20:00 0 895
Минулого місяця на Тернопільщині виявлено 16 порушень вимог чинного законодавства у сфері обігу алкогольних напоїв та тютюнових виробів. Зокрема, сім фактів роздрібної торгівлі тютюновими виробами за цінами, вищими від максимальних, встановлених виробниками або імпортерами таких тютюнових виробів; три факти здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами без наявності ліцензії; три факти роздрібної торгівлі алкогольними напоями за цінами нижчими за встановлені мінімально оптово-відпускні і роздрібні ціни на такі напої; два факти зберігання алкогольних напоїв та тютюнових виробів в місцях не внесених до Єдиного реєстру та один факт зберігання (реалізації) тютюнових виробів без марок акцизного податку. До порушників застосовані фінансові санкцій в сумі 66,5 тис. грн.

Всього за квітень цього року анульовано 33 ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкоголем та 22 – на право торгівлі тютюновими виробами у роздріб.



Нагадаємо, що Указом Президента України від 24.12.2012 №726/2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Луцьку у міській раді ...

КОМЕНТАРІ