На Тернопільщині подякували за співпрацю

На Тернопільщині подякували за співпрацю

18.05.13 11:01 0 991
Відбулося заключне засідання Громадської ради при Державній податковій службі у Тернопільській області. У зв’язку з реорганізацією податкових та митних органів цей дорадчий орган припинив існування.

«На мою думку, громадська рада плідно попрацювала. Тож від імені керівництва податкової служби області дякую усім за активну участь у роботі ради, за небайдужість до проблем платників податків, за конструктивні пропозиції до вдосконалення податкового законодавства», – зазначив запрошений на зібрання голова Комісії з проведення реорганізації ДПС у Тернопільській області, перший заступник голови ДПС у Тернопільській області Олександр Конончук.

Учасникам засідання Олександр Конончук розповів про заходи, які проводяться з реорганізації податкової та митниці. «Із створенням Міністерства доходів і зборів України відповідних змін зазнали й наші територіальні органи. Так, утворено як юридичні особи публічного права Головне управління Міндоходів у Тернопільській області, Тернопільську митницю Міндоходів та сім об’єднаних державних податкових інспекцій Міндоходів (Тернопільська, Бучацька, Гусятинська, Збаразька, Козівська, Кременецька та Чортківська ОДПІ). Виконувати обов’язки начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області призначено Олександра Вітрука», – зазначив О.Конончук.

Підбиваючи підсумки роботи дорадчого органу при податковій службі голова Громадської ради Василь Тарас зазначив, що зв’язки громадськості з податківцями не припиняються, а навпаки розширюють свій формат. Адже незабаром при Головному управлінні Міндоходів у Тернопільській області запрацює нова громадська рада, яка розглядатиме не лише податкові, а й митні питання та ті, що стосуються адміністрування єдиного соціального внеску.



Нагадаємо, що Указом Президента України від 24.12.2012 №726/2012 утворено Міністерство доходів і зборів України шляхом реорганізації Державної податкової служби України та Державної митної служби України, поклавши на Міністерство, що утворюється, функцію з адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Валентин Хоптян: «Влада ...
Наступна новина: План виконання робіт ...

КОМЕНТАРІ