На Волині в особі Міндоходів бізнес отримав єдиного ефективного адресата, – І.Сінгаєвський

На Волині в особі Міндоходів бізнес отримав єдиного ефективного адресата, – І.Сінгаєвський

18.05.13 16:17 0 952
Зі створенням Міністерства доходів і зборів України та його територіальних підрозділів сумлінний бізнес отримав єдиного адресата, який від імені держави відповідає за створення рівної конкуренції, помірного оподаткування, якісний сервіс в адмініструванні податкових та митних платежів, – вважає в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Волинській області Ігор Сінгаєвський.

На запитання про доцільність об’єднання податкової та митної служби в одне міністерство, керівник ГУ Міндоходів Волині відповідає однозначно – в очевидних перевагах для бізнесу, який працює легально.

«Протягом останніх років податкова служба в ході реформування накопичила чималий досвід. Весь напрацьований позитив буде враховано в діяльності Міндоходів. Разом з тим, маючи єдиний центр управління в особі МІністерства доходів і зборів України, держава отримала можливість оперативно реагувати на стрімкі зімни в економічній ситуації та актуальні тенденції. Лише так ми зможемо приймати управлінські рішення, що ґрунтуватимуться на очікуваннях інвесторів та потребах і побажаннях легального бізнесу», – зазначив Ігор Сінгаєвський.

Керівник Міндоходів Волині серед переваг для бізнесу від створення нового міністерства називає спрощення процедур отримання адміністративних послуг, підвищення якості сервісу, скорочення кількості часу на обслуговування та зниження рівня бюрократизації в державних органах влади.

«Ми сподіваємося, що зусилля фахівців Міндоходів у напрямку створення комфортних умов в обслуговуванні бізнесу сприятимуть зростанню довіри громадян та платників податків до органів влади», – підсумував Ігор Сінгаєвський.

Про це повідомив медіа-центр ДПС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ