Міжнародна федерація хокею не довірила ЧС-2014 Донецьку

Міжнародна федерація хокею не довірила ЧС-2014 Донецьку

18.05.13 15:11 0 913
Чемпіонат світу 2014 року у групі "А" першого дивізіону за участю збірної України відбудеться у столиці Південної Кореї Сеулі, відповідне рішення було ухвалене 17 травня у Стокгольмі під час конгресу Міжнародної федерації хокею. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Про це повідомляє офіційний сайт телеканалу Хокей.

Наразі точні дати узгоджуються, однак відомо, що турнір пройде наприкінці квітня. Нагадаємо, що крім збірної України та господарів першості у ній візьмуть участь також команди Австрії, Словенії, Угорщини, Японії та Кореї.

Українська молодіжка зіграє на чемпіонаті світу у групі "В" першого дивізіону, який пройде 9-15 грудня 2013 року у Великій Британії. Нашій збірній U20 протистоятимуть однолітки з Франції, Казахстану, Італії, Великої Британії та Японії.

Юніорська збірна України, яка також виступає у групі "В" першого дивізіону на чемпіонат світу-2014 поїде до угорського Шекесфехервара. З 13 по 20 квітня наступного року наші хокеїсти віком до 18 років змагатимуться за право підвищитися у класі з командами Словенії, Японії, Австрії, Польщі та Угорщини.

Нагадаємо, що Федерація хокею України також подавала заявку на ЧС-2014, і пропонувала провести змагання в Донецьку.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Волині проти низки ...

КОМЕНТАРІ