Вадим Гураль привітав науковців Львівщини з Днем науки

Вадим Гураль привітав науковців Львівщини з Днем науки

18.05.13 11:28 0 877
17 травня заступник голови – керівник апарату Львівської облдержадміністрації Вадим Гураль взяв участь в засіданні ради Західного наукового центру, яке пройшло в приміщенні Львівського національного аграрного університету.

Під час засідання ради Вадим Гураль від імені голови ОДА Віктора Шемчука привітав науковців з Днем науки і висловив щирі слова подяки за увагу працівників галузі до вирішення важливих проблем Львівщини.

«Ні в кого не виникає сумніву, що стан науки означає ступінь розвитку суспільства, його місце в світі. Львівщина має давні наукові традиції і володіє потужним науковим та освітнім потенціалом.  Кількість невирішених завдань в області залишається значною і працювати над їх виконанням потрібно всім нам разом. Львівська обласна державна адміністрація розраховує на вашу фахову підтримку» – зазначив він.

Вадим Гураль також вручив Почесні грамоти облдержадміністрації за багаторічну плідну працю, високий професіоналізм, вагоме досягнення у науковій і науково-організаційній роботі  та з нагоди Дня науки кращим науковцям Львівщини.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: ...
Наступна новина: Луческу каже, що конкретики ...

КОМЕНТАРІ