У місті Житомир відбувся відбірковий тур ІV Всеукраїнського фестивалю героїко-патріотичної пісні

У місті Житомир відбувся відбірковий тур ІV Всеукраїнського фестивалю героїко-патріотичної пісні

18.05.13 15:55 0 849
17 травня у концертній студії Житомирської обласної державної телерадіокомпанії стартував IV Всеукраїнський фестиваль героїко-патріотичної пісні серед працівників органів і підрозділів цивільного захисту ДСНС України, ветеранів та пенсіонерів служби цивільного захисту. Традиційно організаторами конкурсу виступають Державна служба України з надзвичайних ситуацій і Всеукраїнська асоціація ветеранів війни та МНС України.

У відбірковому етапі Фестивалю взяли участь 136 конкурсантів зі всієї України. Організаційний комітет пісенного конкурсу очолив начальник відділу соціально-гуманітарної підготовки та патріотичного виховання особового складу органів і підрозділів ОРС ЦЗ Олександр Алімов.

У перший день компетентне журі прослуховувало та оцінювало виступи конкурсантів. Серед розмаїття чудових героїко-патріотичних пісень у виконанні талановитих учасників Фестивалю, буде визначено чимало кращих виконавців. Всі вони наступного дня візьмуть участь у Гала-концерті та створять яскраве пісенне свято, на яке завітають ветерани Великої Вітчизняної війни та мешканці Житомира.

Основною метою Фестивалю, за словами його організаторів, є сприяння духовному, естетичному та культурному розвитку особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

18 травня житомиряни та гості міста, під час заключного етапу Фестивалю, матимуть чудову нагоду стати свідками яскравого театралізованого дійства, присвяченого популяризації героїчної служби рятувальників та пожежників, вихованню гідної пам`яті та поваги до покоління, яке своєю мужністю і самопожертвою врятувало світ від фашистської чуми.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ