Чернігівщина: Триває підготовка господарського комплексу області до осінньо-зимового періоду

Чернігівщина: Триває підготовка господарського комплексу області до осінньо-зимового періоду

18.05.13 10:25 0 881
17 травня заступник голови облдержадміністрації Віктор Геращенко провів засідання обласного оперативного штабу з питань підготовки господарського комплексу і об’єктів соціальної сфери до роботи в осінньо-зимовому періоді.

Відкриваючи засідання, Віктор Геращенко подякував керівникам підприємств житлово-комунального господарства за належну підготовку та проходження опалювального періоду 2012-2013 років.

Водночас він акцентував увагу присутніх на дорученнях Кабінету Міністрів України, які необхідно виконати під час проведення підготовчої компанії 2013-2014 років, а саме:

- належно організувати роботу щодо паспортизації готовності житлових будинків і в обов’язковому порядку проведення робіт з перевірки ДВК;

- провести енергетичний аудит об’єктів теплопостачання та виконати за його результатами відповідні енергозберігаючі заходи;

- розробити оптимальні схеми теплопостачання;

- встановити засоби технологічного обліку на підприємствах водопостачання і водовідведення;

- підготувати спеціалізовану техніку для прибирання снігу та створити необхідний запас протиожеледної суміші, паливно-мастильних матеріалів тощо.

Також було обговорено питання забезпечення повних розрахунків за спожиті енергоносії та надані житлово-комунальні послуги.

За підсумками проведеного засідання оперативного штабу готується відповідне протокольне рішення.

Про це повідомили у Чернігівській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Івано-Франківщині ...

КОМЕНТАРІ