На Тернопільщині валентин Хоптян привітав працівників культури

На Тернопільщині валентин Хоптян привітав працівників культури

18.05.13 21:00 0 1233
Урочисте дійство з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, який відзначають у третю неділю травня, відбулося в обласній державній філармонії.

Вітаючи творчих працівників, голова обласної державної адміністрації відзначив, що в області більше 5 тисяч людей трудяться на ниві культури.

“Наша область багата талантами, – сказав Валетин Хоптян. – Завдяки вашій наполегливій праці мистецтво краю гідно представлене на всеукраїнському та міжнародному рівнях”.

Очільник області побажав працівникам культури наснаги та творчого натхнення, невичерпної енергії та впевненості у завтрашньому дні. А з нагоди свята кращим працівникам творчої ниви вручив грамоти та подяки обласної державної адміністрації.

Також голова облдержадміністрації В.Хоптян нагородив нагрудним знаком “Честь і слава Тернопільщини” відомого краєзнавця, етнографа, літературознавця, громадського діяча, директора обласного комунального етнографічно-меморіального музею В.Гнатюка у Велесневі Монастириського району Остапа Черемшинського.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині 19 травня ...
Наступна новина: Чернівці: «Мистецтво душу ...

КОМЕНТАРІ