На Житомирщині діти-сироті і діти, позбавлені батьківського піклування, і після закінчення школи залишаються під повною опікою держави

На Житомирщині діти-сироті і діти, позбавлені батьківського піклування, і після закінчення школи залишаються під повною опікою держави

18.05.13 16:00 0 907
Про це заступник голови обласної державної адміністрації Ярослав Долгих наголосив 17 травня під час зустрічі із дітьми-сиротами та дітьми, позбавленими батьківського піклування, випускниками НВЗ області, що відбувалася у Конгрес-центрі Житомирського інституту медсестринства.

«Уже ви маєте визначитися, ким станете у майбутньому. Адже саме зараз ви закладаєте фундамент свого майбутнього. Влада зі свого боку, реалізовуючи соціальні ініціативи Президента України, допоможе вам. Будьте впевнені в тому, що вам буде де і за що жити, а від вас вимагається тільки одне – зробити правильний крок у житті, гарно навчатися, бути достойними людьми, - сказав Ярослав Долгих. - Згідно діючого законодавства, діти-сироти та діти, позбавленні батьківського піклування, продовжують перебувати на повному державного забезпечені і після закінчення школи. Це проживання в гуртожитку, стипендії та соціальні виплати».

Цьогоріч 11 клас в області закінчує 196 дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Під час зустрічі всі вони отримали можливість пройти анкетування, поспілкуватися із спеціалістами Центру зайнятості. Окрім цього, відповідно до розпорядження голови Житомирської обласної адміністрації Сергія Рижука, керівник служби у справах дітей Олена Савельєва та заступник голови облдержадміністрації Ярослав Долгих вручили випускникам грошові винагороди та подарунки.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ