Валентин Хоптян: «Влада працює для того, аби допомагати людям»

Валентин Хоптян: «Влада працює для того, аби допомагати людям»

18.05.13 10:56 0 883
Голова обласної державної адміністрації Валентин Хоптян провів особистий прийом громадян. Зі скаргами і за допомогою до очільника області звернулося 15 людей.

Скажімо, тернополянка Євгенія Світляковська жалілася на місцеву медицину. Їй погано зробили операцію, а за повторну, ніби-то, вимагали хабар. Керівник області визнав, що проблем у медицині справді багато і за один день порядок навести важко. Він пообіцяв дати доручення силовим структурам розібратися з фактом вимагання хабаря. А новому керівникові департаменту охорони здоровя облдержадміністрації дано вказівку допомогти жінці з операцією. Якщо не в Тернопільській області, то в іншому регіоні.

Євгенія Світляковська також мала претензії до роботи соціальної служби міста Тернополя. Їй, інвалідові першої групи, за багато років соціальні працівники управління соціальної політики Тернопільської міської ради не надали жодної допомоги.

На скаргу Марії Огородник про те, що її неправомірно звільнили з роботи в Заліщицькому обласному багатопрофільному навчально-реабілітаційному центрі, голова облдержадміністрації невідкладно дізнався про ситуацію у голови райдержадміністрації Олега Барчука. Ситуація зі звільненням справді виявилася неоднозначною. Валентин Хоптян доручив директорові департаменту освіти і науки ОДА Іванові Запорожану виїхати на місце, всебічно вивчити питання і допомогти Марії Огородник.

Прийнято конкретні рішення чи дано завдання відповідним структурам облдержадміністрації і з інших питань, з якими під час особистого прийому зверталися до голови облдержадміністрації.

Підбиваючи підсумки прийому громадян, Валентин Хоптян зауважив, що є багато питань, які не вирішуються роками. І тепер потрібно докладати ще більше зусиль, аби надати конкретну допомогу.

– Але влада і працює для того, аби допомагати людям, – підсумував очільник області.

Він зазначив, що обласна державна адміністрація активізує і якісно покращить роботу з прийому громадян. Причому, для зручності людей перенесе ці прийоми у райони. Адже більшість проблем можна і потрібно вирішувати на місцях.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: за ...
Наступна новина: На Тернопільщині подякували ...

КОМЕНТАРІ