Сергій Надал привітав Тернопільське музичне училище з 55-річчям

Сергій Надал привітав Тернопільське музичне училище з 55-річчям

18.05.13 12:19 0 1426
Колиска співців та музикантів - музучилище ім. Соломії Крушельницької відзначило 55-річчя. Під час урочистостей заклад відвідали теперішні та колишні випускники, викладачі, представники влади та друзі альма-матері музикантів. Від імені Тернопільської міської ради, від імені всієї громади міста колектив музичного училища з ювілейною датою привітав міський голова Сергій Надал. З нагоди свята очільник міста вручив відзнаку міської ради директору училища Рудзінському Михайлу Степановичу.

«55 років ваш навчальний заклад під іменем нашої славетної землячки Соломії Крушельницької готує фахівців. Фахівців музичного, театрального мистецтва, фахівців образотворчого і декоратично-прикладного мистецтва. Щороку випускники вашого закладу починають професійну працю в творчих колективах і навчальних закладах.

Серед ваших вихованців є багато визнаних Україною і світом артистів, митців, педагогів. Ми гордимось ними. Ми гордимось вашим закладом за них. Серед ваших випускників -- багато людей, на яких тримається естетичне виховання і творчий розвиток у тисячах шкіл, гуртків, колективів, хорів, оркестрів, студій.

країни і міста живуть в умовах жорсткої конкуренції і змагання. І кожен здобуток наших городян – це здобуток міста загалом. Цілий ряд випускників училища є лауреатами міжнародних та всеукраїнських конкурсів. І це є рекламою міста.

Зичу вам задоволення від творчості, успіхів і перемог. Зичу радості і вдячності від шанувальників для митців і акторів. Зичу талановитих учнів педагогам. Зичу вам здоров'я. Нехай Господь уділить вам усім свої ласки і благословення!», - зазначив Сергій Надал.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині програма з ...
Наступна новина: Колишній аргентинський ...

КОМЕНТАРІ