На Волині проти низки окремих підприємств-боржників із заробітної плати розпочато прокурорські провадження

На Волині проти низки окремих підприємств-боржників із заробітної плати розпочато прокурорські провадження

18.05.13 15:17 0 892
Проти низки окремих підприємств-боржників із заробітної плати розпочато прокурорські провадження. Про це повідомив голова облдержадміністрації Борис Клімчук під час брифінгу після завершення урядового селектору.

«На Луцькому підприємстві електротранспорту працює прокурорська перевірка. Вона з’ясує стан справ нинішній, як велася документація, які кошти надходили від діяльності і куди вони витрачалися. За результатами будуть зроблені відповідні висновки. Понад 800 тисяч боргу із зарплати працівникам, а у підприємства – кабальні умови лізингу, треба працювати над вирішенням ситуації», - підкреслив голова облдержадміністрації.

Борис Клімчук також повідомив, що кримінальні провадження тривають і щодо інших боржників-банкрутів: як ТзОВ «Каскад-Продакшн» та ТзОВ «Каскад-Транспорт». «Ця ситуація не вирішується вже довгий час. А її можна розв’язати, треба просто мати честь і совість», - наголосив він.

Разом з тим, Борис Клімчук поінформував, що на вугільних підприємствах краю заборгованість із зарплати відсутня.

На окремих підприємствах банкрутах теж віднайдено шляхи погашення боргів працівникам.

«Тому ми сподіваємося, що найближчим часом таке явище, як заборгованість із зарплати на Волині зникне взагалі», - резюмував голова облдержадміністрації.

Нагадаємо, що нині заборгованість із заробітної плати на Волині становить 4,1 млн грн проти понад 20 млн грн у 2010 році.

 

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Львівщині власники ...

КОМЕНТАРІ