Луцьк: «Паростки надії – 2013»

Луцьк: «Паростки надії – 2013»

18.05.13 18:56 0 887
Під такою назвою у Волинському обласному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка відбувся заключний концерт юних талантів м. Луцька. Участь у заході взяли міський голова Микола Романюк та його перший заступник Святослав Кравчук. У програмі концерту було представлено 33 творчих номери. Діти порадували присутніх своїм співом, танцювальними виступами, читанням гуморесок тощо. Тематика їхніх номерів представляла як етнічну українську культуру, так і сучасну світову. Загалом у концерті виступило більше 1000 дітей.

Кращі учасники концерту будуть представляти місто на обласному конкурсі.

Звертаючись до присутніх, міський голова Микола Романюк зазначив: «З кожним роком учасники демонструють все цікавіші і цікавіші номери. Думаю, що такий концерт зібрав би аншлаг і на сцені Національного палацу мистецтв «Україна». Дякую всім, хто приклав свої зусилля, частинку душі, пропустив все через серце, аби ми з вами мали можливість подивитися на цю красу». Він переконаний, що діти запам’ятають цей день назавжди. «Але найбільше щастя – це у батьків, бабусь та дідусів, які переживали та раділи за свої дітей та внуків, що виходили на сцену», – додав міський голова.

Микола Романюк вважає, добре коли діти відвідують різні гуртки і завдання влади – створити усі умови, аби їм було там комфортно займатися. «Дорослі мають робити все, аби діти були щасливими, тоді і ми з вами будемо удвічі щасливішими», – наголосив він.

Крім того, Микола Романюк разом з начальником управління освіти міської ради Олегом Гребенюком вручили переможцям міського огляду художньої самодіяльності шкільних творчих звітів «У життя через красу» грамоти та цінні подарунки.

Також у фойє театру діяла виставка творчих робіт учнів шкіл.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
4 (голосів: 1)
Попередня новина: Тернопільська область: ...
Наступна новина: На Тернопільщині голова ...

КОМЕНТАРІ