Чернівці: Відбудеться фестиваль дитячої творчості і талантів «Промінь надії»

Чернівці: Відбудеться фестиваль дитячої творчості і талантів «Промінь надії»

18.05.13 17:12 0 915
Вже гарною традицією стало щорічне проведення фестивалю дитячої творчості і талантів «Промінь надії», який проходить за підтримки секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина.  Свято присвячене Дню Матері та Міжнародному Дню сім’ї  відбудеться в неділю, 19 травня,  в приміщенні Літнього театру Центрального парку культури та відпочинку ім. Т.Шевченка. Початок о 15:00.

20 учасників фестивалю – вихованці обласного багатопрофільного ліцею для обдарованих дітей з багатодітних, малозабезпечених та неповних сімей та їхні наставниці – члени міського жіночого клубу «Успішна чернівчанка» запрошують всіх бажаючих на захоплююче дійство, сповнене пригод, цікавих подорожей та здійснення дитячих мрій. Кошти в сумі 20 тисяч гривень, зібрані в результаті реалізації благодійних квитків, будуть перераховані на накопичувальні рахунки. А також за вищевказані кошти дітям придбано одяг, взуття, засоби гігієни, солодощі тощо.  Крім того, ївсіх присутніх на святі  чекає безліч гарних сюрпризів.

Цьогорічний фестиваль «Промінь надії» відбувається в рамках реалізації соціального проекту, який виграв клуб «Успішна чернівчанка», отримавши муніципальний грант від міської ради у сумі 10 000,00 грн.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дейвід Бекгем залишає ...
Наступна новина: ООН і Росія пропонують ...

КОМЕНТАРІ