Борис Клімчук: Від взаємовигідної співпраці влади і бізнесу виграють усі, а в першу чергу – Волинь

Борис Клімчук: Від взаємовигідної співпраці влади і бізнесу виграють усі, а в першу чергу – Волинь

18.05.13 18:25 0 896
Волинь значно виграє, якщо бізнес, який імпортує автомобілі в Україну, проводитиме першу реєстрацію транспортних засобів в області. На цьому акцентував голова облдержадміністрації Борис Клімчук під час наради з представниками волинських фірм-імпортерів. В обговоренні цієї теми також взяли участь начальник Ягодинської митниці Роман Микитюк та начальник обласного УМВС Олександр Терещук.

«Податки, які ви сплачуєте при першій реєстрації автомобіля, надходять до спеціального фонду обласного бюджету, відтак, ми можемо використати їх на ремонт чи реконструкцію комунальних доріг краю», - повідомив Борис Клімчук. «За чотири місяці отримали 14 млн грн, хоча ця сума могла б бути значно більшою», - зауважив він.

З огляду на ці перспективи, голова облдержадміністрації запропонував бізнесу реєструвати автомобілі в області. В свою чергу, влада гарантуватиме спрощення та прискорення проходження окремих процедур при ввезенні та реєстрації автівок, а також постійну наявність за потребою імпортерів техпаспортів та номерних знаків із серіями відповідних областей України у відділах реєстрації ДАІ.

«Треба зрозуміти одне – ми з вами повинні бути партнерами, адже живемо й працюємо на Волині, то чому б не допомогти один одному для розвитку регіону?», - підкреслив голова облдержадміністрації.

Представники бізнесу, загалом, позитивно сприйняли пропозиції Бориса Клімчука. Разом з тим, вони внесли пропозиції і щодо можливості відкриття окремого вікна для юридичних осіб у відділах реєстрації. Також зазначалося, що працювати за схемою, запропонованою обласною владою, можливо лише в разі відсутності дефіциту технічних паспортів та номерних знаків: «Адже клієнт не чекатиме, допоки все необхідне з’явиться, йому потрібно всі процедури оформити якнайшвидше».

Голова облдержадміністрації наголосив, що усі відповідальні служби будуть скоординовано та оперативно працювати для клієнтів, адже від цього виграють усі.

 

 

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вальдес хоче грати за ...
Наступна новина: У Львові історики говорили ...

КОМЕНТАРІ