У Львівській ОДА підписали Меморандум про співпрацю у галузі розвитку транспортної інфраструктури

У Львівській ОДА підписали Меморандум про співпрацю у галузі розвитку транспортної інфраструктури

18.05.13 15:28 0 896
17 травня в приміщенні Львівської обласної держаної адміністрації відбулось підписання тристороннього Меморандуму про співпрацю між Агенцією регіонального розвитку, Інститутом транскордонного співробітництва та європейської інтеграції та Львівською облдержадміністрацією щодо розвитку транспортної інфраструктури в розрізі  будівництва концесійної дороги Краківець – Львів – Броди.

Тристоронній Меморандум підписали голова Львівської ОДА Віктор Шемчук,  голова правління Агенції регіонального розвитку Йожеф Януш Мрочка та президент Інституту транскордонного співробітництва та європейської інтеграції Тарас Федак.

Як зазначив  Віктор Шемчук, це початок нового шляху для України в Європу: «Підписання такого Меморандуму  дає нам можливість разом з Інститутом транскордонного співробітництва та європейської інтеграції  розпочати процес на рівні експертів  вивчення питання про можливість будування концесійної дороги Краківець – Львів – Броди, що, в свою чергу, дозволить нам забезпечити реалізацію проектів в рамках транскордонного співробітництва між Львівською областю і  Підкарпатським воєводством», – сказав очільник Львівщини.

Також він відзначив пріоритетні напрямки у співробітництві між регіонами – створення на високому рівні сполучення з європейськими транснаціональними коридорами та створення нової залізничної гілки від Львова до Варшави для просування швидкісного поїзду.

«Будівництво концесійної дороги при оперативному узгодженні та підписанні всіх необхідних документів, фактично, може бути завершена вже у 2014 році», – спрогнозував В.Шемчук.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині власники ...
Наступна новина: Члени міжфракційного ...

КОМЕНТАРІ