Івано-Франківщина: за минулу добу на території області виникло 6 пожеж, 1 особа загинула.

Івано-Франківщина: за минулу добу на території області виникло 6 пожеж, 1 особа загинула.

18.05.13 10:52 0 858
16 травня о 10:34 год. в с.Ценява Коломийського району по вул. Шевченка, 13 виникла пожежа господарської будівлі. Вогнем було знищено крівлю та стіни господарської будівлі, 2 т сіна, пошкоджено речі домашнього вжитку та господарський інвентар. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем не встановленої особи.

16 травня о 10:36 год. в с.Тязів Тисменицького району по вул. Л.Українки, 27 виникла пожежа в житловому будинку. Вогнем було пошкоджено покрівлю житлового будинку на площі 60 м.кв., пошкоджено речі домашнього вжитку. На місці пожежі було виявлено тіло загиблого 50-річного сина домовласниці. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем під час куріння з боку загиблого.

16 травня о 13:42 год. в м. Болехів по вул.Яворівська виникла пожежа недіючої господарської будівлі. Вогнем було пошкоджено споруду. Причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

16 травня о 18:13 год. в с.Оболоня Долинського району виникла пожежа сухої трави на відкритій території на площі 800 м.кв. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

16 травня о 20:05 год. в с.Старуня Богородчанського району по вул. Миру, 46 виникла пожежа оборогу з сіном. Вогнем було знищено 1,5 т сіна. Причина виникнення пожежі та збитки встановлюються.

16 травня о 22:00 год. в м.Івано-Франківську по вул. Стуса, 11 виникла пожежа побутового сміття в підвалі 9-ти поверхового житлового будинку. Вогнем було знищено сміття на площі 3 м. кв. Попередня причина виникнення пожежі - необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Загалом з початку поточного року на території області виникло 628 пожеж, у вогні загинуло 27 осіб, з них 2 дитини.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Як сплачують податки ...
Наступна новина: Валентин Хоптян: «Влада ...

КОМЕНТАРІ