Під час майстер-класу студенти вчилися готувати український борщ, який подається у хлібі із золотистою скоринкою та телятину із чорносливом по-хотинськи. Іноземні гості ретельно записали рецепти і пообіцяли культивувати кулінарні знахідки у себе вдома.
Слід зазначити, що цей заклад ресторанного господарства постійно займається пошуком давніх буковинських рецептів, тож на відвідувачів наступного місячника гурмана чекатимуть не менш неординарні страви.
Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: головний редактор УкрЗахідІнформ
.
Попередня новина: На Рівненщині у ...
Наступна новина: У Луцьку вшанують пам’ять ...
Стили одежды для девочек и мальчиков
Заправка лазерных картриджей в Киеве в СЦ и риски самостоятельной
Служба «Здорова родина»: транспортування хворих Київ
Святкові стрічки: як додати магії вашому декору
Женские часы: как выбрать идеальную модель для делового стиля и летних образов