Борщ у хлібі та телятину з чорносливом готували під час майстер-класу з буковинської кулінарії

Борщ у хлібі та телятину з чорносливом готували під час майстер-класу з буковинської кулінарії

18.05.13 08:11 0 842
У рамках місячника гурмана, який триває у Чернівцях, відбувся майстер-клас з приготування колоритних буковинських страв. Шеф-кухар ресторану «Гопачок» відкрив таємниці кулінарного мистецтва слухачам кооперативного економіко-правового коледжу та студентами Ботошанського економічного коледжу “Октав Оніческу”.

Під час майстер-класу студенти вчилися готувати український борщ, який подається у хлібі із золотистою скоринкою та телятину із чорносливом по-хотинськи. Іноземні гості ретельно записали рецепти і пообіцяли культивувати кулінарні знахідки у себе вдома.

Слід зазначити, що цей заклад ресторанного господарства постійно займається пошуком давніх буковинських рецептів, тож на відвідувачів наступного місячника гурмана чекатимуть не менш неординарні страви.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Рівненщині у ...
Наступна новина: У Луцьку вшанують пам’ять ...

КОМЕНТАРІ