У Чернівцях відбудеться спеціалізована виставка весільних товарів і послуг

У Чернівцях відбудеться спеціалізована виставка весільних товарів і послуг

18.05.13 13:33 0 1526
19 травня в розважальному комплексі «Egoist Palace» відбудеться І спеціалізована виставка весільних товарів і послуг «Wedding Fest 2013», організована регіональним представництвом Весільної Асоціації України за підтримки Чернівецької міської ради.

На відвідувачів виставки чекатиме надзвичайна атмосфера свята, нестандартний формат, корисні контакти, високий рівень організації і особливі гості. Основну частину відвідувачів виставки складуть молодята, їх сім’ї, підприємці, виробники весільних товарів і послуг.

У наречених буде унікальна нагода потрапити на ворк-шоп підготовки до показу і вивідати всі секрети стилів і образів-2013 від кращих фахівців індустрії. На фестивалі працюватимуть весільні консультанти, які дадуть відповіді на всі питання, пов’язані з організацією весілля. На гостей свята чекають покази, весільні дефіле, дегустації, презентації, шоу-програма і розіграш коштовних призів.

В одному місці зібрані всі весільні тенденції у візуальному втіленні від організаторів весіль, флористів і декораторів, дизайнерів весільної поліграфії, фотографів, відеографів, стилістів, модельєрів, ювелірних будинків, ресторанів, кондитерів, салонів вечірньої і весільної моди.

Більше інформації – на сайті www.west-wed.com

Час-проведення виставки: 19 травня з 11.00 до 19.00.

Довідково:

Всеукраїнський фестиваль «Weddingfest2013» і «Weddingfest 2012», проведений в березні 2012 і 2013 років в м. Київ, завоював визнання серед учасників виставки, відвідувачів і широкого кола весільних фахівців. Згідно з моніторингом маркетингового відділу Асоціації фестиваль має високі показники результативності. Кількість відвідувачів фестивалю склала понад 1500 чоловік за два дні роботи.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті основні ...
Наступна новина: На Чернігівщині ...

КОМЕНТАРІ