Луцьк: «Проспект розваг» та проект «Танцюй з нами» на ці вихідні відміняється

Луцьк: «Проспект розваг» та проект «Танцюй з нами» на ці вихідні відміняється

18.05.13 18:35 0 806
Про це повідомив заступник міського голови Тарас Яковлев під час прес-конференції з нагоди утворення Асоціації органів місцевого самоврядування «Шлях Гедиміновичів», що відбувалась у залі засідань міської ради.

Зазначені розважальні заходи відміняються у зв’язку Днем вшанування пам’яті жертв політичних репресій.

Також він поінформував про ряд інших заходів, що відбуватимуться з нагоди відкриття туристичного сезону у Луцьку. За його словами, головним інформаційним приводом свята стане відкриття 18 травня о 12.00 системи туристичного ознакування Луцька, яка складається з 11-ти вказівників та трьох інформаційних світлових пілонів. Система туристичного ознакування покликана забезпечити інформування та комфортне перебування туристів у нашому місті.

З 11.00 до 16.00 на Театральному майдані працюватиме туристично-інформаційний пункт, де волонтери надаватимуть усім охочим лучанам та туристам інформацію про заходи, що відбуватимуться у місті протягом вихідних, а також роздаватимуть самостійні екскурсії, календарі та буклети з переліком подій на 2013 рік.

На вулиці Лесі Українки вже традиційно відбуватиметься «Фотосушка» з тематикою – «Луцьк – твоя маленька Європа».

Вперше цього року у Музеї історії Луцького братства, Музеї-аптеці та Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки в рамках акції «Ніч музеїв» будуть організовані безкоштовні екскурсії, а також ціла низка цікавих заходів. У Музеї історії Луцького братства відбудеться урочисте посвячення у братчики, у Музеї-аптеці – дивовижні експерименти, вогняне шоу, дегустація мінеральної води зі скважини Злоцьких, у Волинському регіональному музеї українського війська та військової техніки – рицарський турнір, козацькі забави від Козацького Стрілецького Братства, гратиме військовий духовий оркестр.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ