На Івано-Франківщині долинщина готується до літнього оздоровлення школярів

На Івано-Франківщині долинщина готується до літнього оздоровлення школярів

18.05.13 10:30 0 903
В актовій залі Долинського районного будинку дитячої та юнацької творчості відбулося розширене заняття Долинської районної школи лідерів, участь в якому, окрім активістів учнівського самоврядування, взяли педагоги, відповідальні за роботу літніх пришкільних таборів.

Розпочинаючи заняття, керівник Долинської районної школи лідерів, директор Долинського районного будинку дитячої та юнацької творчості Василь Королюк підвів підсумки роботи юних лідерів за 2012-2013 роки побажав випускникам успішної здачі іспитів та вдалого вибору майбутньої професії.

Продовжила роботу інспектор управління освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Надія Опірська, яка акцентувала увагу присутніх на важливості літнього оздоровлення школярів, більшість з яких оздоровлюватиметься саме в пришкільних таборах. Вона звернулася до юних лідерів з проханням активно включатись в роботу пришкільних таборів, допомагаючи педагогам урізноманітнювати дозвілля школярів, а також ознайомила педагогів з основними нормативними документами, необхідними для організації ефективної роботи пришкільних таборів.

Лідери взяли участь в психологічному тренінгу «Дружба», який провели практичний психолог Долинського районного будинку дитячої та юнацької творчості Світлана Долішня та культорганізатор Долинського районного будинку дитячої та юнацької творчості Лілія Галюк. Варто відзначити, що саме тренінги є однією з найулюбленіших форм роботи учасників Долинської школи лідерів. Тому їм і було запропоновано якомога частіше ставати співтренерами тренінгів у своїх навчальних закладах, а також брати активну участь в організації різноманітних заходів під час роботи пришкільних таборів.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігівщина: Триває ...
Наступна новина: На Тернопільщині ...

КОМЕНТАРІ