На Івано-Франківщині на Долинщині відбулися командно-штабні навчання

На Івано-Франківщині на Долинщині відбулися командно-штабні навчання

18.05.13 14:30 0 848
На виконання розпорядження облдержадміністрації від 04 січня 2013 року № 10 "Про план заходів цивільного захисту обласної підсистеми єдиної Державної системи цивільного захисту на 2013 рік", 16 травня в Долинському районі проведено командно-штабні навчання органів управління Долинської районної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту.

Навчання відбулось за участі начальника відділу планування заходів цивільного захисту управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи обласної державної адміністрації Володимира Наздрачова, начальника відділу оперативної служби, оповіщення та інформаційного забезпечення Сергія Шкворченка та старшого інспектора мобільно-оперативної групи Управління Ігора Боднарчука на чолі з керівником навчання – начальником управління Володимиром Стебницьким.

В ході навчання перевірено роботу районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, районної евакуаційної комісії та районних спеціалізованих служб цивільного захисту до дій за призначенням у випадку виникнення надзвичайних ситуацій. На засіданні даних комісій теоретично відпрацьовувались надзвичайні ситуації, пов'язані з паводком в с.Гошів та виникненням епізоотії на території Новоселицької сільської ради внаслідок розмиття скотомогильника.

Робочою групою з проведення командно-штабних навчань відзначено позитивну роботу районної комісії з питань ТЕБ та НС, районної евакуаційної комісії та сказано, що керівники районних служб цивільного захисту в цілому готові до подолання різного роду надзвичайних ситуацій.

Після проведення навчання відбулось обговорення в приміщенні райдержадміністрації, вказано на виявлені недоліки та надано рекомендації щодо їх усунення.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ