У Львові проходять змагання юних рятувальників “Школа безпеки”

У Львові проходять змагання юних рятувальників “Школа безпеки”

18.05.13 10:10 0 863
17 травня в  смт Брюховичі на тренувальній базі Головного управління державної служби надзвичайних ситуацій України у Львівській області розпочалися змагання юних рятувальників “Школа безпеки”.

У змаганнях беруть участь понад 300 дітей, які представляють 30 команд переможців з міст та районів Львівщини.

Зазначимо, що дані змагання відбуваються за підтримки служби у справах дітей обласної державної адміністрації, Львівської обласної організації “Спілка ветеранів Афганістану”, ГУ ДСНС України у Львівській області та Львівського обласного відділення Всеукраїнського громадського дитячого руху ” Школа безпеки”.

Довідка:

 ”Школа безпеки” – це Всеукраїнський громадський дитячий рух, який створено за ініціативою Міністерства України у справах сімї, молоді та спорту у 1999 році. Цьогорічні змагання на Львівщині проводяться на підставі “Плану основних заходів підготовки цивільного захисту Львівської області на 2013 рік” затвердженого розпорядженням голови Львівської обласної державної адміністрації від 28.12.2012 року № 948 /0/5-12 “Про основні завдання цивільного захисту та цивільної оборони Львівської області у 2013 році” та плану заходів служби у справах дітей облдержадміністрації на 2013 рік.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В. Шемчук: Першочерговим ...

КОМЕНТАРІ