Віктор Шемчук взяв участь у відкритті 7 Дитячого фестивалю у Львові

Віктор Шемчук взяв участь у відкритті 7 Дитячого фестивалю у Львові

18.05.13 15:06 0 853
 17 травня  в Палаці мистецтв у м. Львові відбулось урочисте відкриття 7 Дитячого фестивалю, який спрямований на всебічний розвиток дітей. На це свято учасники прийшли в костюмах своїх улюблених героїв.

Голова Львівської облдержадміністрації Віктор Шемчук взяв участь у відкритті цього фестивалю. В рамках заходу голова ОДА відвідав книжкову виставку, на якій були представлені дитячі книги видавництв різних міст України, міжнародну виставку-ярмарок настільних ігор «Ігросфера» та ознайомився з процесом та можливими варіантами перетворення пластикових пляшок на витвори мистецтва.

Очільник Львівщини висловив свою подяку всім організаторам свята, адже  заходи із впорядкування дитячого дозвілля – це відповідальна і необхідна ініціатива.

«Це свято приносить багато задоволення не тільки дітям, а й дорослим.  Львівська облдержадміністрація сприяє і підтримує проведення таких заходів у Львові, адже ми повинні подбати про наші наступні покоління. Особливу увагу слід приділяти дітям з обмеженими можливостями», – наголосив Віктор Шемчук.

Зазначимо, що 7 Дитячий фестиваль триватиме 3 дні.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Івано-Франківщині у ...
Наступна новина: Міжнародна федерація хокею ...

КОМЕНТАРІ