Подвійний успіх луцьких школярів

Подвійний успіх луцьких школярів

18.05.13 14:39 0 848
З 14 по 16 травня школярі Луцьких навчальних закладів №№ 7 і 11, як переможці міських змагань, представляли наше місто в VІІІ обласному фестивалі фізичної культури та військово-патріотичного виховання учнівської молоді Волині, який проходив у с.Тур Ратнівського району на берегах мальовничого озера Святе.

Протягом Фестивалю проводилися обласні змагання фізкультурно-оздоровчого патріотичного комплексу школярів України «Козацький гарт», обласний етап військово-патріотичної гри Українського козацтва «Сокіл («Джура») і обласний етап військово-патріотичної спортивної гри «Зірниця».

Змагання проводились з метою формування здорового способу життя, підвищення соціальної активності і зміцнення здоров’я учнівської молоді, поліпшення національно-патріотичного виховання школярів загальноосвітніх навчальних закладів.

Команда Луцького НВК І-ІІ ступенів ЗОШ № 7 – природничий ліцей, під керівництвом педагогів Олега Лотоцького і Василя Федорчука, беручи другий рік поспіль участь у грі «Зірниця», виборола серед 14 команд третє місце. Ліцеїсти поступилися лише більш досвідченим командам з Ратнівського і Маневицького районів.

Більший успіх випав на долю команди Луцької ЗОШ І-ІІ ступенів № 11 – колегіум, яка завдяки перемозі в останній день у випробуванні з орієнтування на місцевості «Козацькими стежками», здобула перемогу у змаганнях «Козацький гарт» серед 21-ї команд учасниць. У минулорічних змаганнях лучани були третіми.

Отже, щоденні тренування дали «золотий» результат. Луцькі школярі під керівництвом вчителів фізичної культури Миколи Янчука і Святослава Губського представлятимуть честь нашого міста і області у Всеукраїнських змаганнях фізкультурно-оздоровчого патріотичного комплексу школярів України «Козацький гарт», який пройде в Криму у м. Херсонес.

Тож бажаємо вдалих виступів команді Луцької ЗОШ І-ІІ ступенів № 11 – колегіум на Всеукраїнському рівні, а меценатів просимо долучитися до підготовки команди та придбання відповідного спортивного спорядження.

Управління освіти Луцької міської ради (728 058, 724 800)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники Міндоходів ...
Наступна новина: Олександр Моїсеєнко - ...

КОМЕНТАРІ