закарпатські рятувальники взяли участь в Олімпійському дні бігу

закарпатські рятувальники взяли участь в Олімпійському дні бігу

19.05.13 18:55 0 1007
Цієї суботи, 18 травня, в центрі Ужгорода пройшов традиційний Олімпійський день бігу. Цього разу він приурочений 20-їй річниці створення Закарпатського відділення Національного олімпійського комітету.

Головним місцем проведення грандіозного спортивного дійства стала площа Поштова. Привітати учасників свята сюди прийшли посадовці, знані в краї спортсмени, ветерани спорту та любителі легкої атлетики. Завітали до обласного центру й представники Міжнародного комітету дитячих ігор з Німеччини, Словенії, Греції, Швейцарії, Ізраїлю, Словаччини та інші поважні гості, які побажали учасникам щасливого старту, вдалого фінішу і перемог.

Від імені силових структур, з вітальним словом до присутніх звернувся начальник Управління ДСНС України у Закарпатській області Мирослав Щербей.

«шнє спортивне свято покликане об’єднати всіх жителів краю навколо олімпійських цінностей та здорового способу життя. Такі заходи передусім спрямовані на майбутнє наших дітей, яких ми хочемо бачити здоровими», - зазначив Мирослав Щербей.

А далі розпочалися спортивні баталії. На старт виходили дошкільнята, вихованці спортшкіл, шкіл-інтернатів, аматори та просто любителі-легкоатлети. Спортсмени долали бігові дистанції, демонстрували свою майстерність футболісти, баскетболісти, волейболісти, гандболісти, тенісисти та гімнасти. Усього до свята залучилося щонайменше 1500 чоловік.

Команда оперативно-рятувальної служби Закарпаття також взяла участь у змаганнях. У біговому забігові на 700 метрів першим до фінішу прийшов курсант 4 курсу Львівського державного університету безпеки життєдіяльності Іван Мага, який зараз проходить стажування в Управлінні ДСНС України у Закарпатській області.

Найкращих «олімпійців» було нагороджено кубками та медалями.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Відбулося ...
Наступна новина: На Закарпатті з електронним ...

КОМЕНТАРІ