Хмельниччина: начальники караулів та відділень пожежно-рятувальних підрозділів області удосконалили професійну майстерність

Хмельниччина: начальники караулів та відділень пожежно-рятувальних підрозділів області удосконалили професійну майстерність

19.05.13 13:57 0 860
17 травня на базі 3-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький проведені додаткові заняття з начальниками караулів та відділень підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій області.

Під час проведення заходу розглянуті основні питання організації службової підготовки в підрозділах області, ведення рукавного господарства, утримання протипожежного водопостачання в районах виїзду, дотримання правил безпеки праці під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та інші.

Начальницький склад отримав методичні рекомендації щодо порядку проведення з підпорядкованим особовим складом занять з виконання нормативів з радіаційно-хімічного захисту.

У практичній частині занять рятувальники удосконалили знання щодо будови, призначення, порядку застосування сучасних приладів хімічної розвідки та дозиметричного контролю, які знаходяться на озброєнні підрозділів ДСНС області.

Крім того в ході занять присутні ознайомилися з тактико-технічною характеристикою, можливостями та призначенням хіміко-радіологічної лабораторії групи спеціальних робіт Аварійно-рятувального загону спеціального призначення.

ГУ ДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Тернопільські дні моди ...

КОМЕНТАРІ