Рівненщина: рятувальники долучилися до проведення фестивалю «З вірою в майбутнє»

Рівненщина: рятувальники долучилися до проведення фестивалю «З вірою в майбутнє»

19.05.13 13:45 0 1043
18 травня Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області виступило одним з організаторів Х обласного фестивалю-конкурсу художньої творчості серед вихованців інтернатних закладів «З вірою в майбутнє». Даний захід проходив у комунальному закладі «Олександрійська загальноосвітня школа-інтернат І-ІІІ ступенів» обласної ради, а Головне управління Держслужби з надзвичайних ситуацій було одним із спонсорів даного фестивалю.

Гості, спонсори, вихователі та присутні мали змогу побачити дуже насичену концертну програму, яку підготували для них юні таланти інтернатних закладів. Лунали чудові пісні та інструментальна музика, милували погляд присутніх яскраві колективи художньої самодіяльності дітей різного віку. Захоплював подих своєю гнучкістю акробатичний етюд.

Загалом від продемонстрованих номерів та виступів юних артистів вся публіка була приємно вражена.

По завершенню фестивалю всі діти, що приймали участь у концертній програмі, були нагородженні подарунками та солодощами. Участь у нагородженні прийняли і працівники Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області, які додатково від імені начальника ГУ ДСНС полковника служби цивільного захисту Володимира Оглоблі, вручили подарунки юним талантам Клеванської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату №1. Доречі, рятувальники Рівненщини вже на протязі багатьох років є шефами даного спеціалізованого навчального закладу і постійно допомагають у вирішенні багатьох питань.

Виступаючи перед дітьми начальник відділу держпожнагляду ГУ ДСНС Роман Пелех зверну їхню увагу на дотриманні правил пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності, правил безпеки на воді під час літнього періоду та побажав дітлахам приємного, корисного, а головне безпечного відпочинку влітку. Також підполковник служби цивільного захисту зазначив, що завдяки проведенню таких фестивалів діти з нелегкими життєвими долями мають змогу отримати тепло наших сердець та зрозуміти, що вони не самотні у цьому житті.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ