На Хмельниччині навчаємо залучати інвесторів до реалізації економічно та соціально вигідних для громади проектів

На Хмельниччині навчаємо залучати інвесторів до реалізації економічно та соціально вигідних для громади проектів

19.05.13 14:30 0 891
Тематичний короткостроковий семінар «Завдання та шляхи реалізації державної програми активізації розвитку економіки на 2013-2014 роки: регіональний аспект» для начальників економічних підрозділів райдержадміністрацій та міст обласного значення відбувся 15-17 травня 2013 року. Він став не лише інструментом підвищення кваліфікації держслужбовців, а й площаткою обміну досвідом.

За «круглим столом» за участі заступника голови облдержадміністрації Леоніда Гураля, директора Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Андрія Прусецького, професіоналів – посадовців структурних підрозділів облдержадміністрації йшлося про практичне застосування інструментів та механізмів підвищення конкурентоспроможності територій регіону в умовах реформування економіки країни, зокрема, забезпечення економічного зростання у промисловості та реальному секторі економіки краю в цілому.

Леонід Андрійович акцентував увагу присутніх на системності підходу та постійній увазі щодо стимулювання точок економічного зростання, сприяння інвесторам у реалізації тих проектів, які є як економічно, так і соціально вигідними для громад.

В ході лекцій науковців та тематичних зустрічей з практиками опрацьовано ряд тем, що є актуальними зокрема, створення центрів надання адміністративних послуг. Навчання стало черговим продуктивним кроком в системній роботі обласної влади щодо забезпечення високого професійного рівня державних службовців при провадженні ними державної економічної політики в області, вкладом у розвиток людського капіталу регіону.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині семінари ...
Наступна новина: Михайло Вишиванюк: Наше ...

КОМЕНТАРІ