У Тернополі розпочала роботу V Західноукраїнська туристична виставка-фестиваль

У Тернополі розпочала роботу V Західноукраїнська туристична виставка-фестиваль

19.05.13 14:49 0 1027
У парку імені Шевченка в Тернополі відбулося офіційне відкриття V Західноукраїнської туристичної виставки-фестивалю, в якому взяли участь перший заступник і заступник голови облдержадміністрації Микола Головач та Василь Гецько.

Виступаючи перед учасниками заходу, перший заступник голови ОДА Микола Головач з особливою приємністю привітав іноземні делегації з Польщі, Болгарії, Іспанії та Придністров'я. Найбільш чисельною виявилася польська делегація, представлена аж 15 туроператорами.

Перший заступник голови облдержадміністрації розповів присутнім про туристичні принади нашого краю, його культурну та історичну спадщину. Повідомив, що зараз на Тернопільщині йде розбудова інфраструктури відповідно до європейських норм і канонів.

Микола Головач побажав учасникам виставки-фестивалю плідної роботи, а в час дозвілля – відвідати дві найбільших наших святині Почаїв і Зарваницю та отримати опіку від Богородиці.

З нагоди відкриття V Західноукраїнської туристичної виставки-фестивалю було прийнято розпорядження голови облдержадміністрації Валентина Хоптяна. Від імені очільника області його перший заступник вручив грамоти Тернопільської обласної державної адміністрації за вклад у розвиток туристичної галузі області.

На адресу виставки-фестивалю надійшла вітальна телеграма від голови Комітету з питань сім'ї, молодіжної політики, спорту та туризму Верховної Ради України Артура Палатного. А заступник голови державного агентства України з туризму і курортів Валентина Гордієнко зачитала вітання від голови Агентства Олени Шаповалової.

Свої вітання від польської сторони учасникам та гостям виставки особисто передав представник Генерального консульства Республіки Польща у Львові, радник міністра, консул Войцех Білінські.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Михайло Вишиванюк: Наше ...
Наступна новина: Афганістан: 9 загиблих від ...

КОМЕНТАРІ