Потенціал туристичної Тернопільщини представлено делегації Польсько-Української туристичної палати

Потенціал туристичної Тернопільщини представлено делегації Польсько-Української туристичної палати

19.05.13 12:53 0 1083
У рамках V Західноукраїнської туристичної виставки-фестивалю в облдержадміністрації відбулася зустріч делегації Польсько-Української туристичної палати з представниками туристичної галузі Тернопільщини.

У вступному слові перед гостями виставки-фестивалю, перший заступник голови облдержадміністрації Микола Головач передав присутнім вітання від очільника області Валентина Хоптяна та привітав їх з Днем Європи, який відзначаємо .

На його переконання, на території нашої області є дуже багато пам’яток, переплетених з культурою та історією сусідньої держави. Значна їх частина знаходиться в Кременці, Зборові, Збаражі, Бережанах, Теребовлі, Бучачі…Не дивно, що половина туристів, які приїжджають на Тернопілля – з Польщі. А тому українським і польським туроператорам є про що поговорити.

З вітальним словом перед учасниками зустрічі виступили заступник голови державного агентства України з туризму і курортів Валентина Гордієнко та представник Генерального консульства Республіки Польща у Львові, радник міністра, консул Войцех Білінські.

Учасникам зустрічі було презентовано туристичну Тернопільщину, потенціал Польсько-Української туристичної палати, обговорено актуальні питання співпраці та підписано угоди між представниками туристичного бізнесу нашого регіону і Польщі.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Тернопільщину відвідала ...
Наступна новина: Чернівці: Віталій ...

КОМЕНТАРІ