На Хмельниччині вічна пам'ять і шана тим, хто зазнав полум’я політичних репресій

На Хмельниччині вічна пам'ять і шана тим, хто зазнав полум’я політичних репресій

19.05.13 18:23 0 941
Існує відомий вислів, що народ, який забуває про своє минуле, приречений повторити його. Священним обов'язком кожного громадянина будь-якої держави є збереження пам'яті про подіїї давнини свого народу. Саме тому, нам шнім українцям, так важливо привернути увагу нашого суспільства до трагічних подій історії України в часи насильницького впровадження комуністичної ідеології, коли «радянська демократія» намагалася викорінити все українське.

Є в нашій історії сторінки, які й відлунюють болем у серцях. Третя неділя травня - День пам’яті жертв політичних репресій. В Україні, напевне, немає жодної родини, яка б не постраждала від тоталітарного режиму. Адже, в період громадянської війни і наступні десятиріччя в нашій державі мільйони безневинних людей на підставі антигуманних і антидемократичних законів та внаслідок прямого беззаконня і свавілля зазнали переслідувань за свою політичну діяльність, висловлювання своїх думок та релігійні переконання.

в обласному центрі, вшанували пам`ять в`язнів тоталітарного режиму та поклали квіти до пам´ятника «Ангел Скорботи» начальник управління Державної служби Головдержслужби України в області Григорій Гоцький, керуючий справами апарату обласної ради Валерій Брицький, міський голова Сергій Мельник, керівники установ та організацій, громадськість міста.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Держфінінспекція в ...
Наступна новина: Працівники Міндоходів ...

КОМЕНТАРІ