Чернігів: Обласна спартакіада серед депутатів різних рівнів

Чернігів: Обласна спартакіада серед депутатів різних рівнів

19.05.13 17:40 0 921
У Чернігові 17 травня пройшла обласна літня спартакіада серед депутатів обласної, міських, районних та сільських рад, присвячена 70-річчю визволення Чернігівщини від фашистських загарбників.

Участь у змаганнях взяли 23 команди (понад 300 учасників), які представили райони Чернігівщини та міста. Депутати змагалися в таких видах спорту, як міні-футбол та міні-волейбол, настільний теніс, гра у шахи і шахмати.

Перед початком змагань на стадіоні імені Ю.Гагаріна відбувся парад команд та підняття Державного Прапора України. Це право було надано переможцям минулорічної депутатської спартакіади – представникам команди Срібнянського району.

Голова обласної ради Анатолій Мельник зазначив, що на Чернігівщині у радах різного рівня працюють 10 тисяч депутатів, які представляють інтереси жителів краю. Він також зауважив, що під час обласної спартакіади депутати мають змогу не тільки позмагатися у спорті, а й поспілкуватися. Крім того, вони власним прикладом демонструють прихильність до здорового способу життя. "Це черговий привід, щоб знайти спільну мову, незважаючи на різні політичні підходи, знайти спільну мову у вирішенні питань, що хвилюють людей", - сказав голова Чернігівської обласної ради.

Обласна спартакіада серед депутатів рід різних рівні на Чернігівщині проводиться вже втретє. Нововведенням цього року стала можливість участі міських голів. Зокрема, з депутатами Чернігівської міської ради на футбольне та волейбольне поля вийшов міський голова Олександр Соколов. Він підкреслив, що прагне підтримувати командний дух серед депутатів і під час роботи, і під час змагань.

Перемогу у ІІІ-й літній спартакіаді серед депутатів здобула команда Ріпкинської районної ради. Вона представлятиме область на всеукраїнських змаганнях, що відбудуться в Криму.

Ірина Синельник
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: На Тернопільщині про ставки ...

КОМЕНТАРІ