Чернівці: Відбулося засідання міської Координаційної ради

Чернівці: Відбулося засідання міської Координаційної ради

19.05.13 18:45 0 1070
16 травня 2013 року під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Петра Ротаря відбулося засідання міської Координаційної ради з питань розвитку підприємництва.

На засіданні розглянуто планові питання щодо застосування вимог Закону України від 05.07.2012 року  № 5067-VІ «Про зайнятість населення» у сферах діяльності суб’єктів малого і середнього підприємництва в м.Чернівцях та про стан виконання окремих доручень Координаційної ради щодо вдосконалення організації роботи відділу державної реєстрації міської ради.

Заслухано інформацію Чернівецького міського центру зайнятості про  застосування вимог Закону України від 05.07.2012 року № 5067-VІ «Про зайнятість населення» у сферах діяльності суб’єктів малого і середнього підприємництва в місті Чернівцях та обговорено ефективність вжитих заходів щодо вдосконалення організації роботи відділу державної реєстрації міської ради. Представниками бізнесу наголошено, що запровадження консультування відвідувачів відділу державної реєстрації міської ради  значно зменшило витрати часу на проведення реєстраційних дій та вплинуло на покращання обслуговування.

На засіданні обговорено окремі норми Закону України «Про зайнятість населення», який набув чинності з 01.01.2013 року. Зокрема, розглянуто Порядок видачі ваучерів для підтримання конкурентоспроможності осіб на ринку праці та Порядок проведення компенсацій роботодавцям частини фактичних витрат на працевлаштування осіб за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

За пропозиціями членів ради, які є роботодавцями,  прийнято рішення підготувати звернення  від представників бізнесу міста Чернівців до Верховної Ради України з пропозиціями щодо скасування окремих норм Закону України «Про зайнятість населення», які регламентують Порядок проведення компенсацій роботодавцям частини фактичних витрат на працевлаштування осіб за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття, та запровадження Порядку проведення компенсацій роботодавцям,  що був чинним до 01.01.2013 року.

Окрім того, роботодавцям міста Чернівців пропонується звернутися до 10 червня 2013 року до Чернівецького міського центру зайнятості  (м.Чернівці, вул.С.Воробкевича, 37) з пропозиціями щодо порядку застосування вимог Закону України від 05.07.2012 року № 5067-VІ «Про зайнятість населення»  або внесення змін до нього.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники Міндоходів ...
Наступна новина: закарпатські рятувальники ...

КОМЕНТАРІ