Туристична виставка зібрала гостей зі всієї України та з-за кордону

Туристична виставка зібрала гостей зі всієї України та з-за кордону

19.05.13 16:16 0 908
Західноукраїнська туристична виставка-фестиваль об’єднала у Тернополі представників усіх куточків нашого краю. Крім того, на захід прибули гості з інших областей та закордону.

Під час урочистого відкриття виставки присутніх привітав міський голова Сергій Надал.

«Вітаю вас у гостинному Тернополі, місті на перетині шляхів, місті на перетині культур. Тернопільський край увібрав у себе красу і характер Галичини і Поділля, Волині і Буковини. Тернопіль викристалізував у собі неповторну самобутність західняків.

Тернополяни люблять, коли про наше місто кажуть: Тернопіль — це місто, в яке хочеться приїжджати, місто, в яке хочеться повертатись знову. Тернополяни радо приймають гостей. Нас тішить, коли друзі з інших міст і країн згадують про наше озеро, про наші парки, про друзів-тернополян, про події, учасниками яких були у нашому місті, - зауважив очільник міста. - Реалізовуючи на практиці концепцію «Гостинного міста» Тернопіль усвідомлює необхідність виділитись з-поміж українських міст. Використати унікальність географічного положення, культурні і природні особливості, історичні і духовні аспекти для приваблення туристів. Створити для них комфортні умови життя і перебування людей у місті.

Тернополяни люблять своє місто. Місто красиве і чисте. Місто парків і скверів, фонтанів і площ. Місто з унікальним озером. Містом з неповторною аурою, яку створили покоління наших предків. Містом, яке було знищене війною і було відбудоване з руїн. Містом, яке гостинно відриває серце друзям. Містом, у яке хочеться щоразу повертатись.

Запрошую вас ще і ще не раз відвідати наше місто, файне місто Тернопіль. Запрошуйте друзів, родичів і знайомих. Гостанно чекаємо у Тернополі».

Очільник міста наголосив також на тому, що Тернопіль щороку готується до зустрічі гостей влітку. Саме літні місяці - це період, коли сюди приїжджає найбільше гостей. І події серпня - день міста, водно-моторний чемпіонат на озері - викликають найбільше захоплення гостей. У минулому 2012 році Чемпіонат з водомоторного спорту та фестиваль Духовної пісні увійшли до переліку 100 кращих туристичних подій в Україні. Приємно здивувати тернополян планує міська влада і в серпні цього року.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ