На Волині замість пустиря у Маяках – новий стадіон

На Волині замість пустиря у Маяках – новий стадіон

19.05.13 11:30 0 997
Тривалий час у с. Маяки Луцького району пустував зруйнований та запущений старий стадіон, на території якого місцеві жителі часом вже й випасали худобу. Однак, від замість пустиря – у селі новий стадіон. Участь в його відкритті взяв голова облдержадміністрації Борис Клімчук.

Подарунок мешканцям села зробила волинська будівельна фірма «Луцьксантехмонтаж №536», директором якої є Ігор Чорнуха. Підприємство ще 5 років тому заявило про наміри збудувати там нове і сучасне поле. Справу розпочали в другій половині 2012 року – відновили газон, засіяли його спеціальним сортом стійкої трави. Цьогоріч завершили реконструкцію 2 роздягалень для футболістів, душових, суддівської та тренерської кімнат. Для вболівальників побудували сучасні трибуни, зробили бігові доріжки. На відродження стадіону вкладено понад 1,6 млн грн власних коштів.

Отож діти, які проживають на території Маяківської сільської ради, зможуть вільно тренуватися та займатися фізкультурою на новому стадіоні. Там же відтепер відбуватимуться різні спортивні заходи районного та обласного значення.

До кінця поточного року біля трав’яного газону планується додаткове будівництво футбольного поля з твердим покриттям для тренувань та інтенсивного використання восени та навесні.

 

Прес-служба облдержадміністрації

 

 

 

 

 
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ