Олексій Кайда зареєстрував проекти постанов про створення слідчих комісій Верховної Ради для перевірки скандального ДТП та фактів "дерибану" землі на Тернопільщині

Олексій Кайда зареєстрував проекти постанов про створення слідчих комісій Верховної Ради для перевірки скандального ДТП та фактів "дерибану" землі на Тернопільщині

19.05.13 19:26 0 928
Народний депутат України свободівець Олексій Кайда зареєстрував Проекти Постанов про створення Тимчасових слідчих комісій Верховної Ради України з питань розслідування фактів порушення посадовими особами державних адміністрацій Тернопільської області законодавства України в галузі земельних відносин та з питань розслідування обставин ДТП 31.12.2011 року в Хмельницькій області за участі посадових осіб Тернопільщини.

"В обставинах ДТП є ряд суперечливих фактів. Вважаю, що слідча комісія повинна провести об'єктивне і неупереджене розслідування обставин резонансного ДТП зі смертельним результатом, яка сталася на Хмельниччині",- зазначив свободівець.

Народний депутат наголосив також на тому, що необхідно перевірити факти масового "розбазарювання" землі. "Протягом останніх років на Тернопільщині діяльність посадових осіб державних адміністрацій призвела до численних і системних порушень законодавства, більшість з яких мають ознаки корупційних дій. При розпорядженні земельними ділянками спостерігаються факти службового зловживання. У багатьох випадках виділення землі відбувається на користь родичів посадових осіб державних адміністрацій Тернопільської області, що є корупційним правопорушенням. Те, що нині відбувається із землею, можна порівняти хіба що зі створенням сумнозвісних радянських колгоспів. Землі Тернопільщини чиновники "роздаровують" "добродіям" із Хмельничинни, Київщини, Черкащини та навіть Донеччини! І це у той час коли, місцеві жителі роками чекають, що їм виділять ділянку", - сказав Олексій Кайда.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Роздрібні ціни на ...
Наступна новина: На Житомирщині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ