На Тернопільщині горить суха трава

На Тернопільщині горить суха трава

19.05.13 22:10 0 1112
17 травня о 12:44 на пункт зв’язку оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про те, що на відкритій території в селі Велика Березовиця Тернопільського району виникла пожежа сухої трави.

До місця пожежі одразу ж направили черговий караул 3-ї державної пожежно-рятувальної частини. Завдяки швидким та злагодженим діям рятувальників пожежу було швидко ліквідовано та вдалося запобігти подальшому розповсюдженню вогню. Під час насіння врятовано лісопосадку площею 5 га. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Того ж дня о 16:10 рятувальники 9-ї державної пожежно-рятувальної частини ліквідували пожежу сухої трави в селі Соколів Бучацького району. Під час гасіння врятовано 1 будівлю, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 120 тисяч гривень.

Управління ДСНС України в області наполегливо застерігає місцевих мешканців, посадових осіб всіх ланок, не проводити випалювання сухої трави та рослинних залишків. Пам’ятайте, що під час гасіння такого роду загорянь пожежно-рятувальні підрозділи залишають без охорони населені пункти, де може виникнути пожежа, де люди потребують допомоги! Не будьте байдужими до порад рятувальників! Бережіть себе та не наражайте на небезпеку оточуючих!
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Протидія корупції на ...
Наступна новина: Івано-Франківська область, ...

КОМЕНТАРІ