У Житомирі пройшов Всеукраїнський Фестиваль героїко-патріотичної пісні серед працівників цивільного захисту

У Житомирі пройшов Всеукраїнський Фестиваль героїко-патріотичної пісні серед працівників цивільного захисту

20.05.13 16:12 0 995
17 травня у концертній студії Житомирської обласної державної телерадіокомпанії стартував IV Всеукраїнський фестиваль героїко-патріотичної пісні серед працівників органів і підрозділів цивільного захисту Державної служби з надзвичайних ситуацій України, ветеранів та пенсіонерів служби цивільного захисту.

Цього року участь у Фестивалі взяло 136 учасників з усіх регіонів України, які приїхали до Житомира, щоб продемонструвати свій талант, заспівавши героїко-патріотичних пісень.

Організаторами Фестивалю є Державна служба України з надзвичайних ситуацій та Всеукраїнська асоціація ветеранів війни та МНС України. Основною метою Фестивалю героїко-патріотичної пісні, за словами організаторів, є сприяння духовному, естетичному та культурному розвитку особового складу Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

18 травня в м. Житомирі відбувся гала-концерт, під час якого звучали пісні кращих виконавців, які поєднують службовий обов’язок із творчістю, а також відбулося нагородження переможців.

На гала-концерт Фестивалю завітало керівництво області та міста: перший заступник голови облдержадміністрації Микола Олещенко, перший заступник голови обласної ради Володимир Арешонков та заступник Житомирського міського голови Наталія Леонченко.

«Приємно зустрічати рятівників з усієї України саме в Житомирі на фестивалі героїко-патріотичної пісні. Області є чим пишатися щодо роботи управління державної служби з надзвичайних ситуацій України в Житомирській області, працівники якої завжди гідно та професійно несуть свій державний обов’язок», - привітав учасників Фестивалю Микола Олещенко та побажав усім удачі.

В рамках гала-концерту Фестивалю відбулося нагородження працівників органів і підрозділів цивільного захисту Державної служби з надзвичайних ситуацій України. Так почесною грамотою облдержадміністрації було нагороджено Олександра Алімова та Володимира Савченка, грамотою обласної ради - Романа Коваленко, грамотою виконавчого комітету міської ради - Оксану Ковальчук та Валерію Бичковську.

Переможцем в номінації «Соліст-вокаліст» став Володимир Савченко (Житомирська область), в номінації «Автор і виконавець» - Вадим Стребухов (Харківська область), у номінації «Вокально-інструментальний ансамбль» - гурт «Черемош» (Чернівецька область). Спеціальним призом від начальника управління ДСНС України в Житомирській області була відзначена Юлія Гніденко (м. Житомир).

В номінації «Краща пісня на пожежну тематику» став виконавець В’ячеслав Олещенко, у номінації «Зірка Фестивалю-2013» - став гурт «Аніма» (м. Харків). Гран-прі в Фестивалі отримав вокально-інструментальний ансамбль «Любисток» з Вінницької області.

Кращі виконавці під час Гала-концерту створили яскраве пісенне свято, присвячене популяризації героїчної служби рятувальників та пожежників, вихованню гідної пам`яті та поваги до покоління, яке своєю мужністю і самопожертвою врятувало світ від фашистської чуми.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Севідов: "Ми незаслужено ...

КОМЕНТАРІ