На Житомирщині обласний фінал “Шкіряного м'яча” пройшов у Коростені

На Житомирщині обласний фінал “Шкіряного м'яча” пройшов у Коростені

20.05.13 12:54 0 864
17 травня на Коростенському стадіоні “Локомотив” зустрілися на фінальному обласному етапі турніру на призи клубу “Шкіряний м'яч” шкільні футбольні команди хлопчиків 2000 року народження, переможці обласних зональних змагань. Першість розіграли команди міст Малин, Бердичів, Коростень, Чуднів, смт Брусилів, Ємільчине, Володарсько-Волинський.

У напруженій боротьбі перемогу у фінальному матчі здобули господарі змагань, юні коростенці. Срібні нагороди — у фіналіста обласного етапу, команди м. Чуднова. У півфінальному матчі справжню сенсацію створили учні загальноосвітньої школи смт Брусилів, обігравши команду м. Бердичева.

Саме у цей день в Коростені відбувалася обласна нарада керівників органів місцевого самоврядування та Спартакіада Житомирщини серед команд депутатів, отже, змагання “Шкіряний м'яч” відвідали голови міських та районних рад, а також керівництво Житомирської обласної ради у повному складі. З вітальним словом до учасників турніру звернувся голова обласної ради Йосип Антонович Запаловський, а голови міських і районних рад могли безпосередньо поспілкуватися з юними спортсменами та підтримати свої збірні. Школярі м. Коростень будуть представляти Житомирщину на зональному етапі Всеукраїнського турніру.

А 14-15 травня у Одесі вже відбувся Всеукраїнських етап “Шкіряного м'яча” серед хлопчиків 2002 року народження і тут також відзначилися коростенці. Вперше за десятки років його виграла команда нашої області — загальноосвітня школа № 10 м. Коростеня. Саме ця збірна візьме участь у фіналі “Шкіряного м'яча”, що відбудеться в кінці травня на НСК “Олімпійський” у м. Київ.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ATP Дюссельдорф. Марченко ...
Наступна новина: Рац вирушив до Англії на ...

КОМЕНТАРІ