Чернігівська область: рівень води поступово зменшується, але ситуація продовжує знаходитись на контролі рятувальників

Чернігівська область: рівень води поступово зменшується, але ситуація продовжує знаходитись на контролі рятувальників

21.05.13 16:24 0 862
Внаслідок підйому рівня води у р. Дніпро залишається підтопленими 6 вулиць та провулків у смт Радуль Ріпкинського району. Рух по населеному пункту здійснюється за допомогою човнів та автомобілів підвищеної прохідності. Також залишається підтоплено ділянку довжиною 12 м по вулиці Набережна в с. Мньов Чернігівського району. На окремих ділянках підтоплено 23 домогосподарства.

Внаслідок підйому рівня води у р. Десна підтоплено ділянку довжиною 20 м по вулиці Панченка в с. Кнути, ділянку довжиною 30 м по вулиці Садова в с. Якличі, ділянку довжиною 8 м по вулиці Лугова в с. Мале Устя Сосницького району.

Внаслідок підйому рівня води в р. Дніпро залишається ускладненим транспортне сполучення з с. Кукари Ріпкинського району. Сполучення здійснюється автомобілями підвищеної прохідності. Також внаслідок підйому рівня води в р. Сож залишається ускладненим транспортне сполучення з с. Суслівка та с. Плехтіївка вищезазначеного району. Сполучення здійснюється автомобілями підвищеної прохідності.

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна та р. Віть порушено пряме транспортне сполучення між районним центром та селами Бирине, Прокопівка, Підгірне Новгород-Сіверського району. Рух транспортних засобів здійснюється через Сумську область.

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна залишається припиненим паромне сполучення між районним центром та селами Синютин, Пекарів, Кнути, Костирів Сосницького району. Сполучення здійснюється через Коропський район. Залишається порушене пряме транспортне сполучення між районним центром та селами Велике Устя, Долинське, Бутівка, Польове, Бондарівка, Мала Бондарівка та Стара Бутівка вищезазначеного району. Сполучення здійснюється через смт Короп. Також продовжує залишатися порушеним транспортне сполучення з с. Гапишківка Сосницького району. Сполучення здійснюється автомобілями підвищеної прохідності.

Внаслідок підйому рівня води в р. Десна залишається порушеним транспортне сполучення з с. Лиса Гора Коропського району. Сполучення здійснюється за допомогою гужового транспорту. Також залишається порушеним транспортне сполучення з с. Червоні Луки Менського району та транспортне сполучення з селами Ворона та Березівка Борзнянського району. Сполучення здійснюється за допомогою човнів та гужового транспорту.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині шестеро ...

КОМЕНТАРІ