Григорій Пустовіт взяв участь у Всеукраїнській конференції «Гостинне місто»

Григорій Пустовіт взяв участь у Всеукраїнській конференції «Гостинне місто»

21.05.13 12:50 0 922
17 травня у місті Тернополі відбулася Всеукраїнська конференція керівників органів місцевого самоврядування «Гостинне місто». Організаторами заходу є Асоціація міст України, Рада з питань курортів та туризму, Тернопільська міська рада.

У роботі конференції взяли участь міські голови обласних центрів України, представники муніципалітетів з Грузії, Польщі, Придністров’я, представники органів виконавчої влади, представники туроператорів. Місто Луцьк на конференції представляв секретар міської ради Григорій Пустовіт.

Основною метою заходу було ознайомлення з вітчизняним та зарубіжним досвідом розвитку туризму та його впровадження органами місцевого самоврядування для ефективного розвитку територій.

Учасники конференції взяли участь у роботі тематичних сесій: «Секрет конкурентоздатності міста на ринку туризму - світовий та національний досвід», «Формування інформаційно-рекламного середовища для підтримки розвитку внутрішнього туризму», «Як місту знайти гроші та надійних партнерів для розвитку туризму».

На завершення заходу учасники прийняли спільну резолюцію.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Відбулася презентація ...
Наступна новина: Територіальна державна ...

КОМЕНТАРІ