Тернопільська область: протягом минулих вихідних пожежно-рятувальні підрозділи ліквідували три пожежі

Тернопільська область: протягом минулих вихідних пожежно-рятувальні підрозділи ліквідували три пожежі

21.05.13 17:53 0 1044
18 травня о 15:47 в місті Тернопіль на вулиці П. Орлика виникла пожежа сміття та сухої трави на відкритій території. Внаслідок пожежі вогнем знищено сміття та суху траву на площі 30 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом 2-ї державної пожежно-рятувальної частини.

19 травня о 02:50 в селі Стінка Бучацького району виникла пожежа в житловій будівлі. Внаслідок пожежі вогнем знищено перекриття та покриття на площі 100 м. кв., вікна та двері, речі домашнього вжитку. Пожежу ліквідовано силами чергових караулів місцевої пожежної команди села Зубрець та 9-ї державної пожежно-рятувальної частини, під час гасіння врятовано 1 будівлю, всього матеріальних цінностей орієнтовно на 150 тисяч гривень.

19 травня о 15:25 на пункт зв’язку оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про пожежу в селі Плотича Козівського району. До місця виклику одразу направили черговий караул 18-ї державної пожежно-рятувальної частини.

По прибуттю на місце події встановлено, що пожежа виникла в дачному будинку. О 16:05 пожежу було локалізовано, а о 16:25 – повністю ліквідовано. Під час гасіння врятовано 1 будівлю, всього матеріальних цінностей на суму близько 10 тисяч гривень.

Внаслідок пожежі вогнем знищено дерев’яний дачний будинок та речі домашнього вжитку.

Загиблих та травмованих на місцях подій не виявлено. Причини виникнення пожеж та матеріальні збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцьк: «Ніч на варті з ...
Наступна новина: Свистун: "Підсилення у ...

КОМЕНТАРІ