На Тернопільщині рятувальники визволяли 2-річну дитину, яка випадково опинилась за зачиненими дверима

На Тернопільщині рятувальники визволяли 2-річну дитину, яка випадково опинилась за зачиненими дверима

21.05.13 15:44 0 1006
18 травня о 20:35 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної служби надійшло звернення про допомогу. Повідомлялось, що в місті Тернополі на вулиці Коновальця за зачиненими дверима в одній із квартир житлового будинку знаходиться малолітня дитина 2011 року народження.

До місця виклику негайно прибули бійці чергового караулу частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Рятувальники за допомогою автодрабини через вікно потрапили до квартири, відчинили вхідні двері та передали дитину матері. Дитина не постраждала.

Завдяки оперативним діям працівників ДСНС вдалось запобігти нещасному випадку.

ДСНС застерігає - батьки не залишайте дітей без нагляду!

Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті. Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками, електричними приладами. Не залишайте дітей без нагляду, ховайте від них сірники, не дозволяйте користуватись піротехнічними виробами!

Знайдіть декілька хвилин на цікаву, відверту розмову з дітьми про необхідність уважного ставлення до правил особистої безпеки, навчіть їх правильним діям на випадок побутових надзвичайних подій. Пам’ятайте, що вимірюватимуться ці хвилини ціною життя. А для того, щоб неочікувана мить не стала початком великої біди, необхідно давати дітям чіткі рекомендації, як діяти в тій чи іншій ситуації.

Пам’ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нашого вміння навчити їх правил безпеки. У разі біди — телефонуйте за номером «101».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Повідомлення про акцепт ...
Наступна новина: На Тернопільщині скалат ...

КОМЕНТАРІ